Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bakanlar Kurulu’nun 12.12.2016 Tarih ve 9648 Sayılı kararınca kurulmuştur. Dört yıllık lisans eğitimi veren Yüksekokul, 2019-2020 eğitim öğretim yılında “Sigortacılık ve Aktüerya Bilimleri” ve “Endüstri Ürünleri Tasarımı” bölümlerine 40 ar öğrenci kontenjanıyla eğitim öğretim hayatına başlamıştır.

Dört yıllık eğitim programları ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu olarak öğrencilere kaliteli bir teorik eğitim, eğitim-öğretim süresince sağlanan staj ve işyeri uygulamaları ile mesleki donanım imkanı sunmaktayız. Programlarımızda yer alan ders içerikleri iş dünyası ile işbirliği içerisinde, ilgili alanda iş hayatındaki ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak belirlenmekte ve güncellenmektedir. Bu sayede mezunlarımızın sektöre yön verecek şekilde, güncel bilgi ve uygulamaya yönelik donanıma sahip, iş dünyasının ihtiyaç duyduğu alanında yetişmiş birer birey olarak iş hayatına kazandırılması öncelikli hedeflerimiz arasındadır.

28 Mart 2018, Çarşamba 4263 kez görüntülendi