Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr. Mustafa FİŞNE,  Dinar Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Hayrettin ERTAN ve personelin katıldığı devir teslim töreninde Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğüne asaleten atanan Prof.Dr. Ethem Kadri PEKTAŞ, Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü görevini Doç.Dr. İsmail ZORLUER’e devretti.

Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun kuruluşundan itibaren görev yaptığını ve bu aşamaların içerisinde yer aldığı için büyük onur duyduğunu kaydeden Prof.Dr. Ethem Kadri PEKTAŞ, yeni görevinde Doç.Dr. ZORLUER’e başarılar diledi. Doç.Dr. İsmail ZORLUER ise Prof.Dr. PEKTAŞ’a Yüksekokulunun kuruluşunda, bölümlerin açılmasında yaptığı çalışmalar için teşekkür ederken, Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun daha üst seviyelerde yer alması için ciddi çalışmalar yürüteceklerini ve almış oldukları bayrağı daha yukarıya taşımak için çaba göstereceklerini kaydetti.

Devir teslim töreni, çiçek ve plaket takdim edilmesinin ardından sona erdi.

20 Eylül 2019, Cuma 285 kez görüntülendi