Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Serhan HANER ve bölüm öğrencileri, 07.03.2020 tarihinde İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (IMOS) tarafından bu sene 6.sı gerçekleştirilen I’m Design etkinliğine katıldı. Etkinlik kapsamında, öğrencilere yönelik 8 farklı konuda atölye çalışmaları düzenlendi. Öğrenciler, Mobilyada Cam Ayna Kullanımı, Mobilya Mekanizmaları ve Bağlantı Elemanları, Mobilyada Renkler, Sandalye, Koltuk Oturma Grubu, Yonga Levha ve MDF, Ahşap Oymacılık ve Döşemelik Kumaş atölyelerine katılıp bilgi sahibi oldular. Ayrıca Hardik Gandhi, Kedar Naik, Sascha Kostros, Özlem Yalım ve Şule Koç gibi dünya çapındaki tasarımcıların seminerleri izlendi ve bu tasarımcılarla tanışma imkanı bulundu.

10 Mart 2020, Salı 313 kez görüntülendi