Danışma Kurulu Toplantısı Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. İsmail ZORLUER başkanlığında, saat 14.30’da Yabancı Dil Laboratuvarında yapıldı.
Toplantıya Dış Paydaş üyeler; Dinar Kaymakamı Selami KAPANKAYA, Belediye Başkanı Nihat SARI, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk TAŞBAŞ, Dinar TSO Başkanı Abdullah BAĞIRKAN, Yükseköğretimi Destekleme Derneği Başkanı Mehmet ÖZTÜRK ve Dinar SYDV Müdürü İrfan YÜKSEL ile okul personeli katıldı.
Toplantıda Yüksekokul öğrencilerinin sorunları ve çözümleri, Laboratuvarların alt yapı durumu, Dinar ve bölgemizdeki öğrencilerin 4 yıllık Yüksekokulumuza ilgisini çekmek için neler yapabiliriz konuları görüşüldü.
Ayrıca Yüksekokula katkılarından dolayı Dinar Kaymakamı Selami KAPANKAYA’ya, Dinar Belediye Başkanı Nihat SARI’ya ve hayırsever Mehmet ŞİMŞEK’e plaket takdim edildi.
09 Kasım 2021, Salı 103 kez görüntülendi