Dinar Belediyesinin Düzenlemiş olduğu 17 Kasım Dünya Öğrenciler Günü Etkinliğimiz
Düzenlenen etkinliğe; Belediye Başkanımız Nihat Sarı, AK Parti İlçe Başkanı İdris Er, MHP İlçe Başkan v. Adnan Güzeldal, Afyon Kocatepe Üniversitesi Dinar Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Cemal Hakan Dikmen, Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Serkan Göksu, Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetimleri Afyonkarahisar Dinar Temsilcisi Hasan Ceylan, Merkez Mahalle Muhtarlar Başkanı Mehmet Gürpınar, üniversite Öğretmenleri ve üniversiteli öğrenciler katıldı.
Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşmaların gerçekleşmesiyle devam etti.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların tamamlanmasının ardından Şairlerimiz tarafından şiir dinletileri başladı.
Şairlerimiz Abdurrahman Ertürk, Refik Kaplan, Sadık Ürkmez ve Mehmet Özcan tarafından şiir dinletileri gerçekleştirildi.
Şiir dinletileri sonunda genç ozanımız Salih Utku tarafından türkü dinletileri seslendirildi.
Şiir ve türkü dinletilerinin tamamlanmasının ardından yerel sanatçılarımız tarafından üniversite öğrencilerimizin eğlenmesi amaçlı yöresel oyun havaları söylendi. Bu güzel etkinlik için Dinar Belediyesine Yüksekokulumuz ve Öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.
18 Kasım 2021, Perşembe 165 kez görüntülendi