Çilek Mobilya Fabrikası Teknik Gezisi

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YAŞAR ve Doç. Dr. Ş. Şadiye YAŞAR’ın koordinatörlüğünde, Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Endüstriyel Tasarım Bölümü 2. Sınıf ve 4.  öğrencileri, 26.04.2024 tarihinde İnegöl’de faaliyet göstermekte olan Çilek Mobilya fabrikasına teknik gezi düzenlenmiştir.  Çilek, 1996 yılında %100 aile şirketi olarak İnegöl’de kurulmuştur. Bebek, çocuk ve genç odaları ile aksesuarlar tasarlayıp, üretmekte ve tüm dünyada satış ağını oluşturmaktadır. 5 kıta, 71 ülkede 500’ü aşkın mevcut satış noktasını bulunmaktadır. 52.000 m² kapalı alanda 700 çalışanı ile hizmet vermektedir. Yurt için ve yurt dışında Çilek Mobilya kavramını korumak önemli hedeflerindendir.

Fabrikada İnsan kaynaklarından Dürdane Hanım ve Yeliz Hanım tarafından karşılanmış kahvaltı ikramı eşliğinde firma hakkında bilgi verilmiştir. Tasarım ve Proje Biriminden Selim Bey ile Üretim Sorumlusu Erkan Bey tasarım ve üretim aşamaları ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Öğrencilerimizle soru/cevap söyleşisi yapılmıştır. Teknik gezinin ardından öğrencilerimize öğle yemeği ikramında bulunulmuştur.

Ülkemizin mobilya sektörünün öncü yüz akı firmalarından Çilek Mobilya işletmesine öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

30 Nisan 2024, Salı 14 kez görüntülendi