Gabba Mobilya Fabrikası Teknik Gezisi

Doç. Dr. Ş. Şadiye YAŞAR ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YAŞAR’ın koordinatörlüğünde, Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Endüstriyel Tasarım Bölümü 2. Sınıf ve 4.  öğrencileri, 26.04.2024 tarihinde İnegöl’de faaliyet göstermekte olan Gabba Mobilya fabrikasına teknik gezi düzenlenmiştir.

Fabrikada İnsan kaynaklarından Mukaddes Hanım tarafından karşılanmıştır. Tasarım ekibi tarafından firma hakkında bilgi verilmiştir. Üretim hattı detaylı bir şekilde öğrencilerimize gezdirilmiştir. Teknik gezinin ardından öğrencilerimize ikramda bulunulmuştur.

Gabba Mobilya çalışanlarına, İnsan kaynaklarından Mukaddes Hanım, Tasarım Ekibi, Üretim Sorumluları ve firma sahiplerine öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

30 Nisan 2024, Salı 44 kez görüntülendi