Sancrea Sandalye Fabrikası Teknik Gezisi

Doç. Dr. Ş. Şadiye YAŞAR ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet YAŞAR’ın koordinatörlüğünde, Dinar Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Endüstriyel Tasarım Bölümü 2. Sınıf ve 4.  öğrencileri, 26.04.2024 tarihinde İnegöl’de faaliyet göstermekte olan SANCREA Sandalye fabrikasına teknik gezi düzenlenmiştir. SANCREA Sandalye 48.000 m²  üretim tesislerinde 460 kişilik nitelikli kadrosu ile faaliyet göstermektedir. Sancrea, Horeca sektörüne hizmet veren öncü firmalar arasında yer almayı hedeflemiştir. Otel, restoran, cafe, bar, mimari ofisler vb. kuruluşların uzun soluklu proje partneri olmayı ilke edinmiştir. Yurt için ve yurt dışı geniş satış ağı ile tedarikçi tedarikçi mobilya üreticileri aracılığıyla Türkiye’nin tüm illerinde ve dünya genelinde kalitesini kanıtlamış ve kabul görmüştür.

Fabrikada Satış ve Pazarlama Koordinatörü Gözde HACIBEKİROĞLU tarafından karşılanmış sandalye tasarımları hakkında bilgi verilmiştir. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf SEÇGİN üretim aşamaları ve gelecek hedeflerle ilgili bilgilendirme yapılmıştır. Teknik gezinin ardından öğrencilerimize ikramda bulunulmuştur.

SANCREA Sandalye çalışanlarına, Satış ve Pazarlama Koordinatörü Gözde HACIBEKİROĞLU ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf SEÇGİN öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

30 Nisan 2024, Salı 45 kez görüntülendi